Havli in Oslo 2010 / Utah 2012 / Illinois 2013 / Toronto 2015

Havli in Oslo 2010 / Utah 2012 / Illinois 2013 / Toronto 2015
VÍTEJTE na blogu, který vznikl pro publikování článků z mého erasmáckého pobytu v Oslu, Norsku 2010. Později se stal "prostoduchým" zážitkovým blogem, kde si autor čas od času ukojil své pisatelské choutky. Následně se blog navrátil ke své původní myšlence. Uveřejňovány zde byly články z ročního studijního pobytu v Salt Lake City, Utah, USA 2012/13. A dále pracovní stáže v Champaign, Illinois, USA na přelomu 2013/2014. Po návratu ze zámoří blog dosti skomíral. Nechám se překvapit, jestli návrat za velkou louži / pracovně-studijní život s Luciou v kanadské Torontu 2015/16 vdechne život i mému blogu.

17. června 2013

Prolog: USA - Grand Tour de West


Fotek a videí ze skoro měsíční cesty s rodiči po západě USA je jak naděláno. Mažu je jako zběsilý, ale konce se asi jen tak nedoberu. A nejen proto, že je to asi 21. položka na seznamu urgentních záležitostí. Nedočkavci si budou muset počkat. Já se zase nebojím, že bych ji bylo tak mnoho. A bláhově sním, že by se tu fotky i článek mohly objevit do konce června. To by ale asi byl zázrak. No uvidíme.

Abych ukojil své nenasytné čtenáře, tak jsem alespoň v rychlosti sestříhal (rozuměj - narovnal za sebe) video, která natočila mamka. Není v tom žádný velký systém - jen pohybující se obrázky z náhodných navštívených lokalit. Video má necelých 6 minut.


POZOR - VELKÁ SOUTĚŽ !!!
Kdo uhodne nejvíce lokalit (označené čísly od 1 do 10), tak bude i s fotografií vyvěšen na tomto "slavném" blogu.

JAK HRÁT?
Nejprve se podívej na video. Potom napiš do komentáře pod tento článek své odpovědi na otázku: "Jakých 10 lokalit se postupně objevuje ve videu?" Např. lokalita č. 1 je do čísla "1" až do čísla "2", atd. Nezapomeň připojit svoje ctěné jméno. Výjimečně (třeba pokud se bojíte publicity) budu akceptovat i odpovědi přes jiné komunikační kanály jako e-mail, Facebook, Skype a nebo fyzicky poštou. Kdo je nezná, použije komentář pod článkem.

Těším se, že snad budou aspoň 2 soutěžící, tak mi nezkažte radost.
Váš blogger,
Havli ;-)


USA: Gran Tour de West - soutěžní video

Žádné komentáře:

Okomentovat